Espacio de Creación -Tanto la Danza, el Teatro, la Música, las Artes Circences, las Técnicas de Conciencia-Expresión Corporal, Relajación, Entrenamiento Físico, las Artes Plasticas y más... son bienvenidas en este pequeño espacio grande en corazón. ¿Cómo surge la Perla? Tiene su origen gracias a Andreu Carandell, director y creador, quien decide ceder este espacio para desarrollo e investigación creativa, siendo la sede de ensayo de su espectáculo y compañía de teatro Turruquena.

(Clica la imatge)

88 INFINITS (trailer)

dilluns, 1 de desembre del 2008

EL SUEÑO DE TANIPERLA

L'espectacle d’ IVAN FOX va tornar a la RUQUERIA QUERUBÍ el passat Novembre, els dies 1, 2, 8 i 9 a les 21h. Despres de dos anys de gira pel nord d’Europa i abans de travessar Latino Amèrica en moto seguint els passos del Che, EL SUEÑO DE TANIPERLA s’atura de nou a Barcelona. Creat a Bèlgica en coproducció amb el Centre Nacional de Cooperació pel Desenvolupament, EL SUEÑO DE TANIPERLA ens parla dels indis de Chiapas, (sud-est mexicà), de llur manera de viure, llurs somnis, llur rebelió zapatista… L’espectacle evoca la realització i la destrucció del mural "Vida y sueños de la cañada Perla" que il·lustra la manera de viure i els somnis dels seus autors: els homes i les dones de Taniperla: es.wikipedia.org/wiki/Mural_de_Taniperla
El decorat es una reproducció fidel del mural i cada objecte o personatge representat esdevé pretext per a una escena. La historia comença on podria acabar-se, l’onze d’Abril del 1998, quan un miler de soldats de l’exercit federal Mexicà ataquen el poblet i destrossen tot el que hi troben: les cases i el mural... Malgrat la destrucció de l’obra original, aquest mural ha donat la volta al mon en tot tipus de reproduccions i ha esdevingut un dels simbols de la lluita zapatista. Ivan Fox ens fa reviure amb humor aquesta etapa del combat dels indis de Chiapas per llur dignitat. Des de La Toñita fins al subcomandante Marcos, una multitut de personatges desfilen devant del mític mural. Presentat als festivals “Théâtres Nomades” i “Festival des Libertés” a Bèlgica, i al “Festival Quatre Chemins” a Haití. Mes de 50 representacions al nord d’Europa: Paris, Brussel·les, Lieja… ¡Ara a Barcelona! Un sol actor. Un mural de vuit metres. Vint personatges… Més de 500 anys de lluita!

Preu a taquilla: 10 euros
7 euros reservant les entrades amb antelació a: www.atrapalo.com